آب هویج یک نوشیدنی خوشمزه و مغذی است و حاوی ویتامینهای A,B,C,D,E,K و مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر و پتاسیم میباشد. هویج برای پوست، مو و ناخن بسیار مفید است. بنابراین درست کردن آب هویج یک روش هوشمند برای تقویت بدن است.
این روش بدون نیاز به آبمیوه گیری است! زمان کل برای تهیه آب هویج: ۳۰الی ۴۰ دقیقه می باشد.
مراحل تهیه آب هویج :
- هویج ها را تمیز کنید، یک کیلوگرم هویج (حدودا 8 عدد) را زیر آب سرد بشویید.
- اگر میتوانید آن را با قلموی سبزیجات پاک کنید از یک چاقوی تیز برای برش دادن قسمت انتهای هویج استفاده کنید.
- اگر شما از آفتهای روی پوست هویج نگران هستید میتوانید آن را جدا کنید این کار از ارزش ویتامینهی آن نمیکاهد.
- همچنین میتوانید هویج هایی را که بصورت ارگانیک رشد میکنند خریداری کنید آنها فاقد از هرگونه آفت و میکروب هستند.
- هویج ها را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید حتی اگرشما یک مخلوط کن با کیفیت بالا داشته باشید نباید ریسک کنید، زیرا اگر هویج ها به تکه های مناسب تقسیم نشوند ممکن است پره های مخلوط کن بشکند.
- هویج های خردشده و تمیز را درمخلوط کن قرار دهید وتا زمانیکه آنها کاملا خرد شوند به مخلوط کردن ادامه دهید.
- اگر هویج ها مرطوب نیستند به آنها کمی آب اضافه کنید.
- آب را اضافه کنید. اگر میخواهید غلیظ بودن آب هویج را از بین ببرید کمی آب به آن اضافه کنید همچنین برای طعم بهتر شما به دو فنجان آب جوشیده نیاز دارید.
- پوره هویج و آب گرم را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و مخلوط کنید همچنین میتوانید آب را مستقیما به داخل مخلوط کن اضافه کنید.
- آبمیوه را به داخل یک لیوان بریزید اضافه کردن آب گرم باعث خوشمزه ترشدن آب هویج میشود هرچقدر بیشتر آب هویج و آب گرم باهم مخلوط شوند طعم بهتری را خواهد داشت.
- زمان مناسب برای ترکیب آب هویج و آب گرم 15 دقیقه میباشد.
- پالپ ها را حذف کنید؛ اگر میخواهید آب هویج شما پالپ دار نباشد میتوانید آن را از صافی رد کنید و داخل یک لیوان یا کاسه بریزید.
- اگر دوست داشتید میتوانید آب پرتقال نیز اضافه کنید این کار اختیاری است اما باعث خوشمزه ترشدن آب هویج میشود.
- بسته به مزاج خودتان میتوانید آب یا طعمهای دیگری به آن اضافه کنید.
- درصورت ذخیره کردن آن را بیشتر از 24 ساعت در یخجال نگه ندارید.
نکته هایی در مورد تهیه آب هویج:
- درتهیه آب هویج می توانید از عصاره لیموترش برای خوشمزه تر شدن استفاده کنید.
- عسل ویا شیره خرما نیز می تواند شیرینی این معجون را بیشتر کند.
- بستنی بهترین افزودنی برای خوشمزه کردن آب هویچ است.
افزودن دیدگاه