روش کاشت گوجه فرنگی در خانه ؛ چگونه گوجه فرنگی را پرورش دهید؟

بسیاری از گوجه های تولید شده تجاری نیز در محیط های بدون خاک با استفاده از یک محلول کود مصنوعی پرورش داده می شود و قبل از این که برسند چیده می شوند؛ هر دو این روش ها منجر می شود ظاهر گوجه فرنگی خوب به نظر رسد اما مزه خوبی نداشته باشد . تحقیقات همچنین نشان داده اند که گوجه فرنگی های ارگانیک و داخلی ، ترکیبات شیمی پیچیده تری نسبت به میوه ها تولید شده تجاری دارند و طعم بهتری دارند، بلکه به احتمال زیاد گوجه فرنگی سطوح بالاتری از رنگدانه های لی کوپن دارند نشان داده شده است که به باز شدن رگ های مسدود کمک می کند و تصور می شود یکی از دلایلی که رژیم غذایی مدیترانه ای بسیار سالم همین است.

آموزش مراحل و روش کاشت و پرورش گوجه فرنگی در منزل

1. از بذر آغاز کنید

بذر گوجه فرنگی بخرید :

می توانید دانه ها را بصورت آنلاین در محل های مبادله بذر، از محل و یا ازمکان های دیگر بخرید. همچنین می توانید دانه ها را از بخش باغ یک فروشگاه بخرید. اگر می خواهید دانه های گیاه را جمع کنید، به حداقل یک گوجه فرنگی نیاز خواهید داشت. اطمینان حاصل کنید گوجه فرنگی از گیاه موروثی یا با دانه های گرد افشانی است اگر گوجه فرنگی را از یک گیاه پیوندی با دانه های کنترل شده به طور شیمیایی انتخاب کنید، نتایج ممکن است چشمگیر نباشد.

یک گیاه گوجه فرنگی می تواند به صورت زیر طبقه بندی شود:

موروثی یا دورگه:

موروثی ها گوجه فرنگی هایی هستند که به طور ژنتیکی برای چندین نسل بدون زاد و ولد مجدد تکثیر شده اند. آن ها اساسا گوجه خالص هستند. گوجه های دورگه ترکیبی بین دو نوع هستند.

گوجه فرنگی شناخته شده و ناشناس برای شما :

این روش طبقه بندی طول زمانی را توصیف می کند که یک گیاه میوه تولید می کند. گیاهان شناخته شده چند هفته میوه تولید می کنند در حالی که گیاهان این دترمینت یعنی ناشناخته برای شما در کل فصل میوه تولید می کنند تا اینکه شرایط آب و هوایی خیلی سرد شود.

شکل:

گوجه فرنگی به چهار دسته از نظر شکل تقسیم می شود:

کروی، کبابی، خمیری و گیلاسی. کروی بهترین شکل آن است، کبابی بزرگ ترین و خمیری برای تهیه سس به کار می رود و گوجه های گیلاسی کوچک اند و اغلب در سالاد استفاده می شود.

گوجه گیلاسی

2. گوجه فرنگی را نصف کنید و داخل ظرف پلاستیکی بریزید:

یک ظرف با درپوش گشاد برای چند روزمیخواهید . یک لایه از قارچ روی دانه ها ظاهر خواهد شد. این فرآیند می تواند بسیاری از بیماری های ناشی از بذر را از بین ببرد که می تواند بر تولید بعدی گیاهان تاثیر بگذارد.

3.بر روی ظرف برچسب بزنید

اگر چندین نوع مختلف از دانه ها را می کارید، مطمئن شوید که روی ظرف برچسب بزنید تا از هر گونه اشتباهی جلوگیری کنید. درپوش را روی ظرف قرار دهید اما آن را نبندید تا اکسیژن به آن برسد.

4.خمیر را در مکانی گرم دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید

فرآیند تخمیر می تواند ظاهر و بوی ناخوشایند ی را به همراه داشته باشد ، بنابراین ظرف را کنار بگذارید. به عنوان مثال، می توانید ظرف را زیر یک دستشویی قرار دهید، یا در گاراژ ( تا زمانی که به اندازه کافی گرم باشد .

کاشت گوجه گیلاسی

5.ظرف را هر روز به هم بزنید تا یک لایه سفید روی سطح شکل بگیرد

معمولا دو یا سه روز طول می کشد تا قارچ شکل بگیرد. دقت کنید که دانه ها را کمی بعد از تشکیل قارچ برداشت تا دانه ها در ظرف جوانه نزنند.

6.برداشت محصول

با استفاده از دستکش لایه ی قارچی را بردارید. دانه ها در کف ظرف فرو خواهند رفت.

7.آب را در ظرف بریزید و مخلوط را رقیق کنید

اجازه دهید دانه ها در کف ظرف حل شوند و به ریختن بخش های ناخواسته محلول روی صافی ادامه دهید. مراقب باشید دانه ها را دور نیندازید. بعد از این که تمام دانه ها را درصافی جمع کردید، آن ها را به طور کامل با آب بشویید.

8.دانه ها را روی یک سطح نچسب پخش کنید و به آن ها اجازه دهید تا چندین روز خشک شوند

یک ظرف شیشه ای و یا کاشی سرامیک، ورق، تکه ای تخته یا یک پنجره تمام کارها را به خوبی انجام می دهد . برداشتن دانه های خشک از روی کاغذ یا پارچه می تواند بسیار دشوار باشد. زمانی که خشک می شوند ، می توانید آن ها را در یک کیسه پلاستیکی بسته بندی کنید تا زمانی که برای کاشت آماده باشید. دقت کنید که انواع دانه ها را در ظرف برچسب بزنید.

9.بذر ها را در مکانی خنک و تاریک نگه دارید

همچنین می توانید آن ها را در یک ظرف محفوظ از هوا در یخچال بگذارید تا آب و هوای زمستانی را شبیه سازی کنید. بذر ها را در فریزر قرار ندهید، این کار به آن ها آسیب خواهد رساند.

کاشت گوجه گیلاسی

 

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *