• طرز تهیه فالوده سیب

2 عدد سیب را پوست کنده و رنده کرده و یک قاشق عسل و یک قاشق گلاب و یک قاشق پودر دارچین و کمی زعفران به آن اضافه کنید.

در فصل به میتوان نصف یک عدد به رسیده و شیرین را نیز به این فالوده اضافه کرد. این فالوده گزینه خوبی به عنوان عصرانه یا حتی یک شام سبک می تواند باشد.

به بیمارانی که تپش قلب، افسردگی، احساس ضعف یا خستگی و کسالت، کم خونی دارند توصیه می شود هر روز از این فالوده استفاده کنند. می توان این فالوده را با عرقیات مناسب مانند عرق بیدمشک یا بهارنارنج استفاده کرد.

حتی در دوران بارداری نیز می توان از این فالوده برای تقویت و رفع کم خونی و تپش قلب استفاده کرد و به علت وجود سیب و به مقوی رحم و موجب حفظ جنین نیز می باشد.

  • حلوای سویق مناسب برای کودکان بالای 6 ماه

مواد لازم:

سویق عام           یک قاشق غذاخوری

روغن حیوانی       یک قاشق غذاخوری

آب                     3/2 استکان

شیره انگور یا خرما یا توت و یا هرسه       یک قاشق مرباخوری

دستور تهیه:

ابتدا روغن را داخل ظرف مسی میریزیم(شعله گاز کم باشد) سپس سویق را که با اب مخلوط کرده ایم به آن اضافه میکنیم، بعد از آن شیره را اضافه میکنیم، و شعله را خاموش میکنیم، حلوا را روان بگیرید تا خوردن و هضم آن برای کودک راحت باشد، این حلوا احتیاج به سرخ کردن و بو دادن ندارد.(سویق خود پخته شده و بو داده شده است.)

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (1 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *