چگونه آناناس را برش دهیم
آناناس (نام علمی: Ananas comosus) نوعی میوه است که ریشه آن از جنوب برزیل و پاراگوئه است.بزرگی آن ۱–۱٫۵ متر و بزرگی برجستگی روی آن تا ۳۰–۱۰۰ سانتیمتر است. این میوه نوعی میوه چندگانه است.
این گیاه بومی دائمی ناحیه گرمسیری قارهٔ آمریکا است. میوههای خاردار و مطبوعی دارد؛ و در کوبا، پورتوریکو و هاوایی از نظر محصول، آناناس در رتبه اول قرار داد. آب و میوهٔ گوشت این میوه را به مقدار زیاد کنسرو میکنند همچنین در جزایر فیلیپین از برگهای خاردار آن رشتههایی به دست میآید که با آن پارچه میبافند.
چگونه آناناس را برش دهیم
- برای شروع کار یک کارد آشپزخانه تیز برداشته و برگ های آناناس را جدا کنید.
- سر و ته آناناس را با کارد یک برش نازک دهید.
- حال به آرامی و ملایمت پوسته آناناس را از یک سمت با کارد مثل هر میوه دیگری مانند شکل زیر ببرید.
- اگر دقت کنید می بینید که مقداری از پوست آناناس ممکن است هنوز بر سطح میوه به صورت حفره مانده باشد. آن ها را نیز با کارد از سطح میوه جدا کنید تا سطح میوه یکنواخت شود.
- به همین ترتیب بقیه پوست را نیز بکنید.
اکنون اگر دقت کنید قسمت وسطی میوه چوبی بوده و کمتر کسی مایل است این قسمت از میوه را میل نماید.
با کارد چهار طرف این قسمت چوبی وسط را مانند شکل زیر برش دهید.
حال می توانید به راحتی این قسمت چوبی را کنار بگذارید. (البته این قسمت هم خوراکی است اما برای سرو این میوه سر میز گزینه مناسبی نیست.)
بقیه قسمت ها را با کار به صورت مکعبی برش داده و در بشقاب بچینید.
افزودن دیدگاه