چگونه هندوانه را برش دهیم
هندوانه (نام علمی: Citrullus lanatus) نوعی بوته و میوه از تیرهٔ کدوییان و دستهٔ صیفیجات است که در جالیز رشد میکند. منشأ آن آفریقای جنوبی است. گیاهی بزرگ، پهن و یک ساله و یک پایه است. ساقهٔ خزنده و برگهای پهن و کرکدار با بریدگیهای عمیق و گلهای سفید یا زرد دارد. آن را به خاطر میوه درشت خوردنیاش میکارند که نوع خاصی از سته با پوستی ضخیم و بدون هیچ تقسیمبندی است. پوست هندوانه، ضخیم، صاف و سبزرنگ است و معمولاً راهراههایی به رنگ سبزتیره یا نقاط زردرنگ دارد. گوشت آن شیرین و آبدار معمولاً به رنگ قرمز پررنگ یا صورتی است. گاهیاوقات هم گوشت آن به رنگ نارنجی، زرد یا سفید است. دانههای زیادی دارد که ممکن است سفید و نرم یا سیاه و سخت باشند.
تلاشهای قابل توجهی برای تولید انواع مقاوم به بیماری و انواع بیدانه یا با دانههای سفید قابل هضم صورت گرفته است. بسیاری از ارقام آن میتوانند ۱۰۰ روز بعد از کاشت، میوهٔ کامل تولید کنند. میوه را میتوان خام خورد یا ترشی انداخت یا پوست آن را پخت.
در سال ۲۰۱۴، تولید جهانی هندوانه ۱۱۱ میلیون تن بود. چین با تولید ۶۷٪ کل تولید رتبه اول را در جهان داشت. رتبههای بعدی را با کمتر از ۴٪ تولید جهان ترکیه، ایران، برزیل و مصر داشتند.
چگونه هندوانه را برش دهیم
یکی از میوه های تابستونی که خیلی میچسبه هندوانه پادشاه میوه های شیرین و خنکه. به روش های مختلفی میشه این میوه رو برش داد. مکعبی، گرد، مثلثی یا حتی اسکوپی که در این جا با تصویر آموزش داده شده.ابتدا هندوانه را تمیز بشوئید چون چاقو وقتی در تماس با پوست میوه قرار می گیرد تمام جرم ها و آلودگی ها را با خود به داخل هندوانه می برد.سر و ته هندوانه را با چاقو ببرید. برای این کار بهتر است از چاقوی اره ای استفاده کنید.سپس هندوانه را در حالت عمودی نگه دارید و آن را از وسط دو نیم کنید.بسته به اندازه هندوانه نیمه ها را به چند نیم دیگر تقسیم کنید.پوست هندوانه را بگیرید.در نهایت در اندازه های ۵ تا ۷ سانتیمتری قاچ کنید.
افزودن دیدگاه