درست کردن یک فنجان قهوه سیاه هنر است . همچنین قهوه سیاه بدون افزودن خامه یا شیر نیز خوشمز ه خواهد بود. قهوه سیاه بهترین عطر و طعم را دارد.
مراحل تهیه قهوه سیاه:
دانه های قهوه سیاه را خریداری کنید. همچنین می توانید آنها را از قبل خریداری کرده و در یخچال بصورت وکیوم شده نگهداری کنید.
با استفاده از مخلوط کن یا میکسر دانه های قهوه را خرد کنید (اگر اندازه دانه های قهوه به اندازه دانه های شکر باشد اشکال ندارد).
آب را اضافه کنید. اگر میخواهید که قهوه شما خوش طعم و خاص باشد از آب تصفیه شده استفاده کنید.
یک کتری تهیه کنید که بتوان قهوه را در آن جوشاند . بعضی از مردم بر این باورند که روش ریختن قهوه بصورت تک فنجان غنی ترین قهوه سیاه را فراهم می کند.
قیف را روی فنجان قرار دهید به اندازه ای که بتواند تمام فنجان را بپوشاند تقریبا سه قاشق از قهوه را داخل فیلتر بریزید.
کتری را روی گاز بگذارید و 30 ثانیه صبر کنید تا روی حرارت بماند 1 ثانیه قبل از اینکه به نقطه جوش برسد حرارت را خاموش کنید. دمای مطلوب برای جوشاندن قهوه به رنگ روشن از 207 درجه فارنهایت ( 97 درجه سلسیوس ) استفاده کنید و برای جوشاندن قهوه به رنگ تیره از 195 درجه فارنهایت (90 درجه سلسیوس) استفاده کنید.
زمان را بر روی 4 دقیقه تنظیم کنید. یک فنجان آب روی قهوه بریزید و بعد از 20 ثانیه مکث دوباره این کار را انجام دهید مواظب باشید که آب را به بیرون از فیلتر نریزید.
دانه های قهوه را تهیه کنید توجه داشته باشید که آنها سالم و تازه باشند.
نکته : هنگامی که دانه های قهوه در مقابل آفتاب قرار بگیرند فاسد میشوند.
فیلترهای مخصوص قهوه خریداری کرده و در قهوه ساز خود قرار دهید همچنین قهوه ساز خود را تمیز کنید برای اینکار می توانید از سرکه سفید وآب استفاده کنید.
دانه های قهوه را خرد کنید تا کاملا پودر شوند.
حدودا 4 قاشق غذاخوری از قهوه های خرد شده داخل فیلتر بریزید.
قهوه ساز را روشن کنید اکثر قهوه سازها بطور خودکار روی درجه 200 فارنهایت هستند که دمای مناسبی می باشداگر قهوه ساز شما اتوماتیک نبود خودتان درجه را بصورت دستی تنظیم کنید
قهوه سیاه شما آماده است سرو کرده و نوش جان کنید.
افزودن دیدگاه