- برای درست کردن ذرت بو داده اول یک قابلمه را روی گاز می گذاریم و کمی به آن روغن می ریزیم.
- بعد ذرتها را داخل روغن ریخته و بعد از آن نمک و هر ادویه ای را که دوست دارید مثل فلفل ، آویشن و ….که باب میل خودتان است را به آن اضافه می کنیم و مرتب ذرتها را هم می زنیم.
- ابتدا شعله گاز تقریبا باید زیاد باشد.آنقدر هم می زنیم که اولین دانه باز شود سپس بلافاصله در قابلمه را می گذاریم و زیر قابلمه را کم می کنیم و منتظر می مانیم تا چند دقیقه بماند ، ملاحظه می کنیم که سر و صدای پریدن دانه های ذرت به گوش می رسد .
- ما می توانیم بدون برداشتن در ظرف و تنها با گرفتن دو طرف قابلمه و تکان دادن آن ، ذرتها را هم بزنیم.وقتی سرو صدا قطع شد یعنی اینکه تمام ذرتها باز شده اند.
- بلافاصله در ظرف را برداشته و آنها را در یک ظرف دیگر می ریزیم.حتما این کار را به سرعت انجام دهید چون ذرتها سریع می سوزند.می توانید برای خوش طمع شدن از کره هم استفاده کنید.
افزودن دیدگاه