آموزش تهیه شکلات با شیر و کاکائو
چگونه شکلات خانگی(کاکائو یا شکلات تخته ای) درست کنیم
مواد اولیه برای تهیه شکلات خانگی:
- آب
- پودر کاکائو
- کره
- شکر
- شیر
- پودر قند یا شکر
نکته در تهیه شکلات می توانید بجای شکر از عسل یا شیره خرما نیز استفاده کنید.
همچنین می توانید از پودر میوه خشک شده برای طعم دهی استفاده کنید.
چگونه شکلات خانگی(کاکائو یا شکلات تخته ای) درست کنیم
طرز تهیه شکلات خانگی:
- ابتدا داخل قابلمه بزرگی مقداری آب ریخته و اجازه دهید بجوشد و بعد زیر شعله را ملایم کنید.
- کره نرم شده و پودر کاکائو الک شده را با هم مخلوط کرده و آن ها را داخل ظرفی کوچکتر از قابلمه آب ریخته و ظرف کوچکتر را روی آب در حال جوش با شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید.
- دقت کنید که کیچ توده ای نباید داخل مواد وجود داشته باشد وحتی در صورت لزوم می توانید از گوشکوب برقی هم برای یکدست کردن شکلات استفاده کنید.
- حالا یک لیوان آب گرم را به مواد اضافه کرده و بازهم خوب هم بزنید.
- زیر شعله را کمی زیاد کنید.
- مراقب کاکائو باشید تا نجوشد.
- در صورتی که احساس کردید دما زیاد شده آن را مجددا کم کنید.
- مخلوط را به ظرف جداگانه منتقل کنید.
- شکر و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و آن را به شکلات اضافه کنید.
- شیر را جوشانده و صبر کنید کاملا ولرم شود و بعد کم کم آن را به شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شوندو در صورت تمایل مواد را با هم زن مخلوط کنید.
- قالب مناسبی را کمی چرب کرده و شکلات را داخل آن بریزید.
- در صورت تمایل مغز فندق (گردو, پسته یا بادام) برای آن قرار دهید و اجازه دهید شکلات یک شب داخل فریزر بماند.
چگونه شکلات خانگی(کاکائو یا شکلات تخته ای) درست کنیم
نکات مهم در تهیه شکلات:
- طعم شکلات مستیما مربوط به کیفیت پودر کاکائو می باشد.
- اگر می خواهید شکلات شما روشن تر شود از مقدار بیش تری شیر استفاده کنید.
- هر چه پودر کاکائو مرغوب تر باشد رنگ شکلات تیره تر خواهد شد.
فواید و خواص کاکائو و شکلات :
- از پوکی استخوان پیشگیری کرده و سرعت پیشرفت آن را کاهش می دهد
- کمک به سالم نگه داشتن قلب و کاهش کلسترول بدمی کند.
- خواصیت کاهش فشار خون و تسهیل گردش خون دارند.
- مصرف کاکائو می تواند به افزایش و تسهیل گردش خون در مغز و دیگر اندامها کمک کند.
- یکی از اثرات ثابت شده شکلات احساس نشاط و رفع خستگی است
نکته : برای طعم دار کردن شکلات می توانید از پودر میوه جاتی مانند توت فرنگی، موز و میوه های دیگر استفاده کنید.
ممنونم عالی بود
سلام
من با همین دستور درست کردم اما وقتی از فریزر درمیارم که استفاده کنیم سریع تو دست آب میشه، علتش چیه؟ باید داخلش ژلاتین میریختم؟