مواد لازم برای پخت لازانیا برای 6 نفر :
لازانیا | 400 گرم |
سوسیس ریز خرد شده | 200 گرم |
ژامبون ریز خرد شده | 100 گرم |
قارچ خلال شده | 5-6 عدد متوسط |
فلفل دلمه ای ریز خرد شده | یك عدد كوچك |
مخلوط سویا و گوشت چرخ كرده | روی هم 100 گرم |
پیاز ریز خرد شده | یک عدد متوسط |
گوجه فرنگی | دو عدد میكس شده |
اورگانو، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
سس گوجه فرنگی | به مقدار لازم |
پنیر پیتزای رنده شده و ورقه ای | به مقدار لازم |
سس سفید مخصوص | یك استكان |
طرز تهیه لازانیا:
ابتدا یک پیاز را ریز خرد کنید و آن را با مقداری روغن تفت بدهید، 4-5 دقیقه بعد سوسیس ریز خرد شده را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه مخلوط سویا و گوشت چرخ كرده را اضافه کنید، پس از اضافه كردن مخلوط سویا و گوشت چرخ كرده به دلیل خاصیت جذب سریع روغن توسط سویا، نیاز دارید تا كمی روغن اضافه كنید.
پس از تغییر رنگ كامل مواد قارچ را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا كمی رنگ آن عوض شود (زیاد هم قرمز نشود بهتر است) و در پایان ژامبون را همراه فلفل دلمه ای ریز خرد شده به مواد اضافه كنید. 2- 3 دقیقه بعد گوجه فرنگی های میكس شده را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. در این مرحله می توانید كمی فلفل سیاه و اورگانو نیز به مایه لازانیا اضافه كنید. وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش كنید و اجازه بدهید كمی سرد شوند.
در حین سرد شدن مواد لازانیا قابلمه ی مناسبی را تا دو سوم آب بریزید همراه با یک قاشق چایخوری نمک و مقداری روغن مایع بگذارید بجوشد. بعد ورقه های لازانیا را یكی یكی و با دقت داخل آب در حال جوش قرار دهید و پس از 8- 10 دقیقه آبکش كنید.
نكته برای تهیه لازانیا :
موقع آبكش كردن حتماً كمی آب سرد روی آن ها بریزید. تا حرارت داخل نوارهای لازانیا سبب خمیر شدن آن در زمان پخت نشود.
كف و دیواره های یک ظرف (ترجیحا) پیركس را با میزان خیلی كمی روغن چرب كنید تا نوارهای لازانیا در آخر پخت به راحتی از ظرف جدا شوند. بعد كف ظرف را یک لایه نوار لازانیا بچینید و روی آن را یک لایه خیلی نازک سس گوجه فرنگی بریزید و با مواد لازانیا كه اكنون كمی سرد شده است، بپوشانید، بعد روی مواد را اورگانو بپاشید، یک لایه كامل پنیر پیتزا رنده شده بریزید (طوری كه تمام سطح مواد را بپوشاند) و بعد مجدداً یک لایه نوار لازانیا بچینید و همین مرحله ها را تكرار كنید تا ورقه های لازانیا تمام شود! یا مواد لازانیا و یا فضای ظرف!!
در پایان هم با سس سفید مخصوص روی كل سطح لازانیا را بپوشانید و یک لایه پنیر پیتزای رنده شده بپاشید و در پایان هم سطح ظرف را با پنیر پیتزای ورقه ای بپوشانید. و ظرف ها را داخل فر با دمای 180 درجه قرار بدهید زمانی که زیر آن شروع به سرخ شدن کرد شعله رویی فر را روشن کنید و اجازه بدهید روی آن طلایی شود. و در آخر هنگام سرو روی لازانیا آویشن بپاشید.
افزودن دیدگاه