طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات کیکی نرم و خیس عالی است.

 

مواد لازم برای کیک شکلاتی :

آرد 1و3/4 پیمانه یا 220 گرم
شکر 1و3/4 پیمانه یا 350 گرم می شود کمتر زد
پودر کاکائو 3/4 پیمانه یا 65 گرم
بکینگ پودر  1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
باترمیلک (دستور در پایین) 1 پیمانه یا 240 میلی لیتر
روغن مایع 1/2 پیمانه یا 120 میلی لیتر
تخم مرغ بزرگ 2 عدد یا 3 عدد کوچک
عصاره خالص وانیل 1 قاشق چایخوری
نسکافه گرم که شکر ندارد(با آب گرم یا چای گرم) 1 پیمانه یا 240 میلی لیتر

 

نکته:

تخم مرغ ها حتما به دمای محیط رسیده باشند.

 

مواد لازم برای کره خامه شکلات :

کره نرم (در دمای اتاق) 290 گرم
 پودر قند 3-4 پیمانه یا 360-480 گرم
پودر کاکائو 3/4 پیمانه یا 65 گرم
 خامه صبحانه تا غلظت دلخواه برسد 3-5 قاشق غذاخوری
 عصاره خالص وانیل 1 قاشق چایخوری
 نمک (اختیاری) 1/2 الی 3/4 قاشق چاخوری

 

نکته:

می توانید از مخلوط خامه فرم گرفته و پودر کاکائو یا شکلات آب شده به جای آن استفاده کنید.

 

طرز تهیه کیک شکلاتی با کره خامه شکلات:

فر را در دمای 180 درجه بگذارید، دو قالب 23 سانتیمتری را چرب کنید و آرد بپاشید، آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید. باترمیلک، روغن، تخم مرغ ها و وانیل را با سرعت بالای همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند، به آرامی مواد خشک را اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنید تا فقط مخلوط شوند، زیاد نه، بعد نسکافه را اضافه کنید و مخلوط کنید. مایع خیلی شل خواهد بود، داخل قالب ها بریزید و 23-27 دقیقیه بپزید تا تستر از وسط کیک ها تمیز در بیاید.

طرز تهیه کره خامه شکلاتی :

با سر پدالی همزن، و با سرعت بالا، کره را حدود 2 دقیقه بزنید تا خامه ای بعد سرعت همزن را روی کم بگذارید و کم کم حدود 3 و نیم پیمانه از پودر قند و همچنین پودر کاکائو را اضافه کنید و بزنید. نمک هم خواستید بزنید.

 

طرز تهیه کیک شکلاتی با کره خامه شکلات

 

نکته:

این کیک در دمای اتاق و کاملا بسته، تا 4 روز می ماند، در یخچال هم تا 7 روز می ماند و تا 3 ماه در فریزر می شود گذاشت.

 

برای باتر میلک، داخل 1 پیمانه، 1 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید  بریزید و روی آن شیر بریزید تا پیمانه پر شود، مخلوط کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (1 امتیاز, میانگین: 4٫00 از 5)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *