طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات کیکی نرم و خیس عالی است.
مواد لازم برای کیک شکلاتی :
آرد | 1و3/4 پیمانه یا 220 گرم |
شکر | 1و3/4 پیمانه یا 350 گرم می شود کمتر زد |
پودر کاکائو | 3/4 پیمانه یا 65 گرم |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
جوش شیرین | 2 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
باترمیلک (دستور در پایین) | 1 پیمانه یا 240 میلی لیتر |
روغن مایع | 1/2 پیمانه یا 120 میلی لیتر |
تخم مرغ بزرگ | 2 عدد یا 3 عدد کوچک |
عصاره خالص وانیل | 1 قاشق چایخوری |
نسکافه گرم که شکر ندارد(با آب گرم یا چای گرم) | 1 پیمانه یا 240 میلی لیتر |
نکته:
تخم مرغ ها حتما به دمای محیط رسیده باشند.
مواد لازم برای کره خامه شکلات :
کره نرم (در دمای اتاق) | 290 گرم |
پودر قند | 3-4 پیمانه یا 360-480 گرم |
پودر کاکائو | 3/4 پیمانه یا 65 گرم |
خامه صبحانه تا غلظت دلخواه برسد | 3-5 قاشق غذاخوری |
عصاره خالص وانیل | 1 قاشق چایخوری |
نمک (اختیاری) | 1/2 الی 3/4 قاشق چاخوری |
نکته:
می توانید از مخلوط خامه فرم گرفته و پودر کاکائو یا شکلات آب شده به جای آن استفاده کنید.
طرز تهیه کیک شکلاتی با کره خامه شکلات:
فر را در دمای 180 درجه بگذارید، دو قالب 23 سانتیمتری را چرب کنید و آرد بپاشید، آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید. باترمیلک، روغن، تخم مرغ ها و وانیل را با سرعت بالای همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند، به آرامی مواد خشک را اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنید تا فقط مخلوط شوند، زیاد نه، بعد نسکافه را اضافه کنید و مخلوط کنید. مایع خیلی شل خواهد بود، داخل قالب ها بریزید و 23-27 دقیقیه بپزید تا تستر از وسط کیک ها تمیز در بیاید.
طرز تهیه کره خامه شکلاتی :
با سر پدالی همزن، و با سرعت بالا، کره را حدود 2 دقیقه بزنید تا خامه ای بعد سرعت همزن را روی کم بگذارید و کم کم حدود 3 و نیم پیمانه از پودر قند و همچنین پودر کاکائو را اضافه کنید و بزنید. نمک هم خواستید بزنید.
نکته:
این کیک در دمای اتاق و کاملا بسته، تا 4 روز می ماند، در یخچال هم تا 7 روز می ماند و تا 3 ماه در فریزر می شود گذاشت.
برای باتر میلک، داخل 1 پیمانه، 1 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید بریزید و روی آن شیر بریزید تا پیمانه پر شود، مخلوط کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد.
افزودن دیدگاه