مواد لازم برای مارشمالو
- مارشمالو
- ژلاتین :3 قاشق غذاخوری
- آب سرد :یک فنجان
- شکر دانه ریز :2 فنجان
- شربت غلیظ شده یا عسل :1/2 پیمانه ( 120 میلی لیتر )
- نمک :1/4 قاشق چایخوری
- سفیده تخم مرغ بزرگ :2 عدد
- عصاره وانیل :یک قاشق غذاخوری
- پودر قند :1/3 فنجان
- نشاسته ذرت :3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مارشمالو در خانه
- ژلاتین را با نیمی از یک فنجان آب خوب مخلوط می کنیم و می گذاریم به مدت 5 دقیقه استراحت کند و تمام آب را جذب کند.
- داخل یک ظرف مناسب را کاغذ روغنی گذاشته و روی آن را کمی چرب می کنیم و یا پودر قند می پاشیم و کنار می گذاریم.
- شربت غلیظ یا عسل را با نمک ، باقی آب و شکر داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا دمای آن به 250 درجه فارنهایت ( 121 درجه سانتیگراد) برسد حدود 7 دقیقه .
- وقتی دما به 250 درجه فارنهایت رسید ژلاتین را اضافه کرده و می گذاریم با دمای مخلوط کاملا حل شود، حدود 30 ثانیه و بلافاصله از روی حرارت بر می داریم.
- در این فاصله سفیده های تخم مرغ را با همزن خوب می زنیم تا سفید و سفت شوند. وقتی که مخلوط گرمای خود را از دست داد آن را کم کم به سفیدها اضافه می کنیم در حالی که همزن در حال هم زدن است و به مدت 20 تا 30 دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم زیرا سفید و پر حجم شدن مارشمالو زمان نیاز دارد.
- عصاره وانیل را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم حدود 5 تا 7 دقیقه طول می کشد.
- بهترین زمان برای متوقف کردن همزدن زمانی است که دمای کاسه همزن کمی گرم تر از دمای اتاق باشد. خمیر مارشمالو را داخل ظرفی که آماده کرده ایم می ریزیم و روی آن را صاف کرده و مخلوط آرد ذرت و پودر قند را روی آن می پاشیم وقتی حرارت خود را از دست داد و خنک شد آن را از قالب جدا کرده و قالب می زنیم یا با چاقو برش می دهیم .
نکات تکمیلی در مورد مارشمالو
- مارشمالو جزو دسرهای مدرن میباشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
- مارشمالو را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
افزودن دیدگاه