مواد لازم برای مارشمالو

  1. مارشمالو
  2. ژلاتین :3 قاشق غذاخوری
  3. آب سرد :یک فنجان
  4. شکر دانه ریز :2 فنجان
  5. شربت غلیظ شده یا عسل :1/2 پیمانه ( 120 میلی لیتر )
  6. نمک :1/4 قاشق چایخوری
  7. سفیده تخم مرغ بزرگ :2 عدد
  8. عصاره وانیل :یک قاشق غذاخوری
  9. پودر قند :1/3 فنجان
  10. نشاسته ذرت :3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مارشمالو در خانه

  • ژلاتین را با نیمی از یک فنجان آب خوب مخلوط می کنیم و می گذاریم به مدت 5 دقیقه استراحت کند و تمام آب را جذب کند.
  • داخل یک ظرف مناسب را کاغذ روغنی گذاشته و روی آن را کمی چرب می کنیم و یا پودر قند می پاشیم و کنار می گذاریم.
  • شربت غلیظ یا عسل را با نمک ، باقی آب و شکر داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا دمای آن به 250 درجه فارنهایت ( 121 درجه سانتیگراد) برسد حدود 7 دقیقه .
  • وقتی دما به 250 درجه فارنهایت رسید ژلاتین را اضافه کرده و می گذاریم با دمای مخلوط کاملا حل شود، حدود 30 ثانیه و بلافاصله از روی حرارت بر می داریم.
  • در این فاصله سفیده های تخم مرغ را با همزن خوب می زنیم تا سفید و سفت شوند. وقتی که مخلوط گرمای خود را از دست داد آن را کم کم به سفیدها اضافه می کنیم در حالی که همزن در حال هم زدن است و به مدت 20 تا 30 دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم زیرا سفید و پر حجم شدن مارشمالو زمان نیاز دارد.
  • عصاره وانیل را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم حدود 5 تا 7 دقیقه طول می کشد.
  • بهترین زمان برای متوقف کردن همزدن زمانی است که دمای کاسه همزن کمی گرم تر از دمای اتاق باشد. خمیر مارشمالو را داخل ظرفی که آماده کرده ایم می ریزیم و روی آن را صاف کرده و مخلوط آرد ذرت و پودر قند را روی آن می پاشیم وقتی حرارت خود را از دست داد و خنک شد آن را از قالب جدا کرده و قالب می زنیم یا با چاقو برش می دهیم .

طرز تهیه مارشمالو

 

نکات تکمیلی در مورد مارشمالو

  • مارشمالو جزو دسرهای مدرن میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
  • مارشمالو را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *