کیک «ردولوت» که در لغت به معنای «مخمل سرخ» است از جمله کیک‌های محبوب برای مجالس و مهمانی‌هاست. اغلب افراد کیک ردولوت را معمولا از مغازه‌های شیرینی فروشی سفارش می‌دهند یا زمانی که به کافی شاپ می‌روند یک تکه کیک ردولوت به همراه چای یا قهوه میل می‌کنند. شما می‌توانید به سادگی کیک ردولوت را در منزل تهیه کنید.

 

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر

روغن مایع: ۱ و نیم پیمانه

آرد چند منظوره یا همان آرد ساده: ۲ و نیم پیمانه

شکر: ۱ و نیم پیمانه

بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چایخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

پودر کاکائو: ۱ قاشق مرباخوری

باتر میلک: ۱ پیمانه و هم دما با دمای اتاق

تخم‌مرغ: ۲ عدد بزرگ و هم دما با دمای اتاق

رنگ غذا: ۲ قاشق غذاخوری

عصاره وانیل: ۱ قاشق غذاخوری

سرکه سفید: ۱ قاشق چایخوری

خامه پنیری فراستینگ: به مقدار گفته شده

گردو برای تزیین: به مقدار دلخواه

خامه قنادی برای تزیین: به مقدار دلخواه

 

مواد لازم برای تهیه خامه پنیری فراستینگ یا کرم چیز فراستینگ

 

پنیر خامه‌ای صاف و یکدست زده شده: ۴۵۰ گرم

پودر قند: ۴ پیمانه

کره بدون نمک آب شده در دمای اتاق: ۱ پیمانه

عصاره وانیل: ۱ قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه کیک ردولوت

 

فر را روی دمای ۱۷۶ درجه سانتی‌گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود.

ابتدا «باتر میلک» را باید درست کنید. برای درست کردن باتر میلک یک پیمانه شیر پرچرب که به دمای محیط رسیده است را با یک قاشق غذاخوری آب لیموترش یا آبلیمو مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا استراحت کند. آبلیمو باعث می‌شود که شیر بریده شود و ما هم دقیقا همین را می‌خواهیم؛ شیر بریده شده با آبلیمو که روی شیر کمی سفت شده است.

در یک کاسه بزرگ پودر کاکائو، آرد، نمک، شکر و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سپس این مخلوط را ۲ تا سه بار الک کنید. در یک کاسه بزرگ دیگر روغن مایع، باتر میلک، دو عدد تخم‌مرغ، رنگ غذا، سرکه سفید و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. حالا محتوای هر دو ظرف را با هم در غذاساز یا میکسر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید یا یک مایه خمیری یکدست و صاف به دست بیاید.

قالب کیک را چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایه کیک به دست آمده را در قالب بریزید و قالب را داخل فر بگذارید. ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان برای پختن کیک کافی است. در دقیقه ۳۰ از پختن کیک یک خلال دندان داخل کیک بزنید، اگر وسط کیک چسبناک نبود کیک پخته است و به راحتی از قالب جدا می‌شود. اگر هم خمیر به خلال دندان چسبید کمی دیگر زمان بدهید تا کیک پخته شود. بالافاصله بعد از پختن و پف کردن کیک آن را از قالب جدا کنید و داخل یک ظرف مناسب بگذارید.

 

اجازه دهید تا کیک سرد شود و سپس آن را با یک چاقوی تیز از وسط به دو نیم تقسیم کنید. برای این‌که یک کیک ردولوت صاف و یکدست داشته باشید بهتر است قسمت رویی کیک را که پف کرده است را هم با چاقو ببرید و به این ترتیب دو لایه صاف و یکدست و گرد برای کیک به دست بیاورید. برای لایه میانی و لایه روی کیک باید از خامه پنیری استفاده کنید. برای تهیه خامه پنیری فراستینگ یا همان کرم چیز فراستینگ، پنیر خامه‌ای، شکر و کره نرم شده در دمای اتاق را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه میکس کنید تا یک مایه خامه‌ای صاف و یکدست به دست بیاید.

روی لایه اول کیک را کاملا با کرم چیز خوب بپوشانید. حالا لایه دوم را هم با دقت روی لایه اول کیک بگذارید و با کرم چیز تمام سطح آن را بپوشانید. باقی مانده خامه پنیری را روی سطح اطراف کیک بمالید تا تمام سطح کیک با خامه پنیری پوشانده شود. روی سطح کیک ردولوت را با خامه قنادی و مغز گردو یا هر میوه و آجیل دیگری که دوست دارید تزیین کنید. قسمت پف کرده کیک را که با چاقو بریده بود دور نیندازید. آن را با دست خرد کنید و روی کیک بپاشید تا ترکیب چشم‌نوازی از دو رنگ قرمز و سفید روی کیک ایجاد شود. برای تزیین کیک با خامه از ماسور استفاده کنید. بعد از تزیین کیک بهتر است به مدت ۳ ساعت آن را در یخچال بگذارید تا کیک طعم خامه و پنیر را خوب به خودش بگیرد. کیک ردولوت را تا سه روز می‌توانید در یخچال نگهداری کنید.

 

نکته:

*با این مقدار مواد یک کیک ردولوت دو لایه به دست می‌آید. اگر مقدار موادتان بیشتر باشد می‌توانید یک کیک سه یا چهار لایه هم داشته باشید.

*سرکه سفید به کار رفته در تهیه کیک ردولوت تاثیری در طعم نهایی کیک نخواهد داشت. سرکه برای خوش‌رنگ شدن رنگ سرخ کیک به کار می‌رود.

*اگر شما هم تجربه‌ای در درست کردن کیک ردولوت دارید آن را با مجله افق کوروش در بخش نظرات همین مطلب به اشتراک بگذارید.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (1 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *