مواد لازم برای طرزتهیه سوپ عدس:

 عدس ریز  2 پیمانه
پیاز بزرگ  1 عدد
 برنج نیم دانه نصف پیمانه
 گوشت  100-200 گرم
 نمک و فلفل به مقدار لازم
 زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ برنج و عدس :

ابتدا پیاز را خیلی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید در حدی که نرم شوند سپس گوشت را اضافه کنید و با مقداری آب بپزید و اجازه بدهید گوشت نیم پز شود سپس عدس های از قبل خیس خورده را اضافه کنید. و برنج ها را بشویید و اضافه کنید. زمانی که گوشت به طور کامل پخت نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. می توانید این سوپ را سفت بگیرید مانند آش شله قلمکار و حتی آن را بکوبید اگر دوست نداشتید می توانید آن را شل تر بپزید این کاملا سلیقه ای است.

 

در مرحله ی آخر پخت دارچین را به آن اضافه کنید.

چاشنی این سوپ لیموترش است که هنگام سرو می توانید به آن اضافه کنید.

 

 

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *