با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين مرباي خوش عطر و خوش طعم آشنا شويد…
- آماده سازی: 1 ساعت
- مدت انتظار: 30 دقیقه
- مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :
- گل محمدی 1لیوان (گلبرگ شده)
- شكر 3لیوان
- آب نصف لیوان
- گلاب نصف لیوان
- آبلیمو نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
- ابتدا گلبرگ های گل را از مواد اضافی پاك كرده و آن را دانه دانه بشویید و داخل آبكش قرار دهید.
- گلبرگ ها را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی ترد شود سپس از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنک شود ، پس از خنک شدن با دست گل ها را کمی ریز کنید.
- آب و گلاب را مخلوط كرده و روی حرات قرار دهید تا جوش بیایند.
- گلبرگ ها را داخل کاسه ای بریزید و یک لیوان آبجوش اضافه کنید و مخلوط کنید سپس روی کاسه را با بشقابی بپوشانید و کناری قرار دهید تا عطر گل آزاد شود.
- شکر را با 1 لیوان آب جوش مخلوط با گلاب و آبلیمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط آب و گلاب و شکر بجوشد و غلیظ شود.
- پس از اینکه شیره غلیظ شد گلبرگ ها را اضافه کنید و 5 دقیقه اجازه دهید داخل شیره بجوشند.
- سپس از روی حرارت بردارید و روی آن را بپوشانید تا خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را داخل شیشه تمیز بریزید ( دقت کنید که گلبرگ ها بیش از 5 دقیقه نجوشند تا مربا تلخ نشود ).
نكات:
- حتما قبل از مصرف گلاب آن را بچشید و اگر تلخ بود از آن استفاده نكنید.
- در صورت تمايل ميتوانيد از گلاب نيز استفاده نكنيد.
- برای اینکه بفهمید غلظت شیره مناسب است یا نه باید مقداری از شیره را با قاشق بردارید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس چک کنید ، اگر شیر غلظتی مانند عسل
- داشت یعنی آماده است.شیره داغ به خوبی غلظت را نشان نمیدهد.
- حتما برای تهیه این مربا از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند.
- برای آنكه رنگ مربا قرمز و زیبا شود به آن چند قطره رنگ خوراكی قرمز اضافه كنید.
افزودن دیدگاه