آموزش نحوه پختن کیک ساده

 

 

برای درست کردن یکی کیک خانگی خوشمزه، ابتدا مواد لازم را تهیه کرده. دست ها را بشویید و با اطمینان پشت میز آشپزخانه بایستید و دست بکار شوید. ما طرز تهیه کیک ساده خانگی و ترفندهای پخت کیک خانگی را به شما آموزش خواهیم داد.

کیک خانگی

مواد لازم برای پخت اسفنج کیک خانگی ساده:

 

مواد لازم مقدار
آرد 3لیوان
شیر 1لیوان
تخم مرغ 3عدد
روغن مایع 1لیوان
شکر 1.5 لیوان
بکینگ پودر 2قاشق چایخوری
نمک یک پینچ
وانیل 1.4 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کیک ساده خانگی

  1.  ابتدا آرد،وانیل، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و ۳بار الک کنید. شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده و با همزن به خوبی میزنیم تا یکنواخت شوند و باید کرم سفید غلیظ شود.
  2. شکر را به ارامی اضافه کنید.
  3. حواستان باشد کل شکر را در یک مرحله اضافه نکنید. این مرحله خیلی مهم هست.
  4. کمی از شکر را اضافه کنید هم بزنید سپس بقیه شکر را به همین منوال اضافه کنید.
  5. هر چه قدر بیشتر مخلوط تخم مرغ و شکر را با همزن بزنیم، کیک بهتر پف خواهد کرد و اسفنج ترد تری خواهیم داشت.
  6.  روغن را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم.
  7. شیر را نیز کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم. مخلوط الک شده ی آرد، وانیل و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد را هم میزنیم.
  8.  قالب مناسبی را چرب کرده (فقط کف قالب رو چرب کنید)و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک را داخل آن قرار داده و به مدت ۴۰دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
  9. کیک ساده ی ما آماده است.

تزئین کیک خانگی

طرز تهیه کیک خانگی دو رنگ

اگر تمایل داشتید که کیک خانگی دو رنگ بپذید، نگران نباشید. 3.4 مایع کیک را در قالب ریخته و 1.4 باقی مانده را با پودر کاکائو یا قهوه مخلوط کنید. سپس به هر شکلی که دوست دارید به مایع داخل قالب اضافه کنید.

کیک خانگی

طرز تهیه کیک خانگی شکلاتی

اگر دوست داشتید کل کیک شما شکلاتی باشد میتوانید به کل مایع کیک، پودر کاکائو اضافه کنید و سپس مخلوط را در قالب ریخته و داخل فر قرار دهید.

کیک خانگی

 

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (2 امتیاز, میانگین: 4٫00 از 5)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *