طرز تهیه کوکی هندوانه

 

1- برای تهیه کوکی شکری هندوانه ابتدا باید کره را مدتی در دمای محیط بگذارید تا نرم شود. حالا آن را به همراه شکر در کاسه بزرگی بریزید. کره و شکر را با همزن دستی خوب بهم بزنید تا کاملا حل شوند.

 

طرز تهیه کوکی هندوانه

2- یک عدد زرده تخم مرغ به کاسه اضافه کنید. سفیده تخم مرغ را برای بعد نگه دارید. اسانس وانیل و مقدار کمی نمک به مخلوط اضافه کرده و خوب بهم بزنید.

طرز تهیه کوکی هندوانه

3- آرد ساده را الک کنید. سپس آن را کم کم در کاسه بریزید. به کمک یک لیسک یا کفگیر مواد را ترکیب کنید تا خمیر کره ای به دست بیاید.

طرز تهیه کوکی هندوانه

4- خمیر را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و آن را روی سطح تمیزی قرار دهید.

طرز تهیه کوکی هندوانه

5- در این مرحله از تهیه کوکی هندوانه ای به کمک یک سیخ یا خلال دندان مقدار کمی رنگ خوراکی ژله ای بردارید. آن را روی خمیر قرار دهید.

طرز تهیه کوکی هندوانه

6- به کمک کف دستانتان خمیر را با رنگ ورز داده و مخلوط کنید. خمیر باید به رنگ قرمز مایل به صورتی شود.

طرز تهیه کوکی هندوانه

 

7- حالا خمیر بیسکویت هندوانه ای را رول کنید. طول رول باید حدودا 12 تا 13 سانتی متر و قطر آن حدود 5 تا 6 سانتی متر باشد. خمیر را داخل سلفون یا کیسه پلاستیکی قرار دهید و سپس آن را در یخچال بگذارید.

 

طرز تهیه کوکی هندوانه

8- حالا بخش دیگر از خمیری که نصف کرده اید را روی سطح تمیزی قرار دهید. به کمک لیسک خمیر را به دو نیم تقسیم کنید.

طرز تهیه کوکی هندوانه

9- یک تکه از دو تکه خمیر کوکی هندوانه ای را با سلفون یا کیسه پلاستیکی بپوشانید. خمیر را با کف دست تخت کنید و آن را در یخچال بگذارید.

طرز تهیه کوکی هندوانه

10- آخرین تکه خمیر را روی سطح تمیزی قرار دهید. به کمک خلال دندان کمی رنگ خوراکی ژله ای سبز بردارید و روی آن بزنید. حالا مشابه کاری که برای رنگ قرمز انجام دادید را تکرار کنید.

طرز تهیه کوکی هندوانه

11- با کف دست خمیر را ورز دهید تا رنگ کاملا با آن ترکیب شود.

طرز تهیه کوکی هندوانه

12- حالا خمیر را در کیسه پلاستیکی بگذارید و با وردنه آن را کاملا صاف کنید. سپس آن را در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه کوکی هندوانه

13- خمیر بدون رنگ و خمیر قرمز رنگ را از یخچال بیرون آورید. خمیر قرمز را روی خمیر بدون رنگ بگذارید و با چاقو لبه های ناموزون و اضافی آن را برش دهید.

طرز تهیه کوکی هندوانه

14- خمیر بدون رنگ کوکی هندوانه شب یلدا را با پلاستیک بپوشانید. سپس آن را با وردنه کاملا صاف کنید تا حدی که ضخامت خمیر به یک میلی متر برسد.

طرز تهیه کوکی هندوانه

15- خمیر قرمز را وسط خمیر بی رنگ بگذارید و با هم رول کنید تا خمیر بی رنگ کاملا دور خمیر قرمز قرار بگیرد.

طرز تهیه کوکی هندوانه

16- مرحله قبل را برای خمیر سبز تکرار کنید تا سه لایه خمیر کاملا رول شده داشته باشید. اجازه دهید خمیرهای رول شده در همین وضعیت، به مدت 2 ساعت خنک شوند.

طرز تهیه کوکی هندوانه

17- کیسه زیپ لاگ را بردارید و به کمک خلال دندان کمی رنگ خوراکی سبز در آن بگذارید.

طرز تهیه کوکی هندوانه

18- با کمک انگشتتان رنگ خوراکی را در کیسه پخش کنید.

طرز تهیه کوکی هندوانه

19- شکر را در کیسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا تمام شکر سبز رنگ شود. شکر رنگی شما آماده است.

طرز تهیه کوکی هندوانه

20- سفیده تخم مرغی را که کنار گذاشته بودید، بردارید. به کمک یک قلمو روی خمیر کوکی هندوانه را به سفیده تخم مرغ آغشته کنید. شکر رنگی را کف تابه مستطیلی شکلی بریزید.

طرز تهیه کوکی هندوانه

21- خمیر کوکی را درون تابه بغلتانید تا کاملا شکر به آن بچسبد.

طرز تهیه کوکی هندوانه

22- حالا خمیر را به ضخامت یک سانتی متری برش دهید. چاقوی شما باید تیغه صافی داشته باشد تا سطح کوکی ها نرم و صاف باشد.

طرز تهیه کوکی هندوانه

23- روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و کوکی ها را روی آن بچینید. روی کوکی هندوانه ای را با شکلات چیپسی تزیین کنید.

طرز تهیه کوکی هندوانه

24- فر را از قبل روی درجه حرارت 180 سانتی گراد یا 350 فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود. کوکی ها برای پخت به 10 دقیقه زمان نیاز دارند.

طرز تهیه کوکی هندوانه

 

25- پس از ده دقیقه بیسکویت هندوانه ای را از فر خارج کنید. آن ها را تا وقتی هنوز نرم هستند، از وسط برش دهید و به دو نیمه تقسیم کنید. سپس روی سطح خنک کننده گذارید تا کاملا سرد شوند. در صورت تمایل این کوکی را به همراه انواع نوشیدنی مانند نوشیدنی هندوانه و لیمو سرو کنید. نوش جان.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *