تاریخچه قهوه مهمت افندی
مهمت افندی، بنیانگذار و مبتکر فروش قهوه آسیاب شده در سال 1857 در استانبول به دنیا آمد،
پدر مهمت یک فروشگاه عطاری داشت که در آن گیاهان دارویی، قهوه سبز و ادویهجات میفروخت.
در آن دوران قهوه رست شده در دسترس نبود،
بنابراین مردم دانههای قهوه را درحالیکه هنوز سبز بودند،
خریداری و آنها را در خانههایشان در ظرفهای فلزی غذا رست و سپس با استفاده از آسیابهای دستی، آسیاب میکردند.
اگرچه این روش برای آمادهسازی قهوه ترک بهاندازه کافی خوب نبود
اما مردم چاره دیگری نداشتند و برای لذت بردن از قهوه به آن ادامه میدادند.
مهمت جوان بعد از فارغالتحصیلی از دانشگاه در فروشگاه پدرش مشغول به کار شد و سپس در سال 1871 ادارهی فروشگاه را به دست گرفت.
مهمت با هوش خلاقانه خود برای اولین بار قهوه خام را رست کرده،
آسیاب و به بازار عرضه کرد به همین دلیل عطر خوش قهوهی تازه رست شده در بازار استانبول میپیچید و مشتریان را به وجد میآورد.
بدین ترتیب برند قهوه ترک مهمت افندی در میان مردم معروف شد.
قهوه ترک mehmet effendi یکی از نوشیدنیهای محبوب و پرطرفدار است که بوی منحصربه فردی دارد.
اگر تصمیم گرفتهاید که این قهوه ترک را درست کنید و خودتان را مهمان یک طعم بینظیر بکنید، باید بدانید که تهیه این قهوه ترک آسان است و نیازی به مهارت خاصی ندارد، به شرطی که چند ترفند را بدانید.
در این مقاله نحوه آماده کردن قهوه با استفاده از قهوه مهمت افدی ترک را بررسی خواهیم کرد.
برای تهیه این قهوه به موارد زیر نیاز است:
- آب تصفیهشده سرد
- قهوه ترک برند مهمت افندی
- جازوه
- فنجان قهوه ترک
- شکر دانهریز
طرز آمادهسازی قهوه مهمت افندی
- در داخل جازوه به میزان موردنیاز آب اضافه کنید. توجه داشته باشید که همیشه از آب سرد و فیلتر شده استفاده کنید. برای اندازهگیری میزان آب هر فنجان، از فنجان قهوهای که میخواهید در آن قهوه را سرو کنید، استفاده کنید نه یک فنجان اندازهگیری استاندارد. برای هر فنجان قهوه به مقدار 1½ فنجان آب نیاز است.
- اضافه کردن شکر و قهوه: برای هر فنجان قهوه، از یک قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده استفاده کنید. اگر قهوه شیرین آماده میکنید، شکر را در همان ابتدا اضافه کنید، مخلوط را هم بزنید تا ترکیب شود ولی اگر بدون شکر میخواهید نیازی بهاضافه کردن شکر نیست.
- جازوه را بهآرامی روی حرارت متوسط بجوشانید. این کار 3-4 دقیقه به طول میانجامد، با گرم شدن قهوه، کف تیره ایجاد میشود وقتی قهوه شروع به تولید کف کرد، جازوه را از روی حرارت بردارید.
- سرو قهوه ترک با کف روی آن ،از رسمهای نوشیدن این قهوه و بسیار مهم است. در این مرحله با کمک یک قاشق چایخوری مقداری از کف قهوه را که در مرحله قبل به دست آمد به هر فنجان قهوه انتقال دهید. بعدازاین که کمی از کف را در هر فنجان ریختید، جازوه را دوباره روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید قهوه یکبار دیگر تا مرز جوشیدن برود اما این کار باید حدود 10 تا 15 ثانیه طول بکشد. سپس این قهوه را به فنجانهایی که در آنها قبلا کف قهوه ریختید، اضافه کنید و نوش جان کنید.
- توجه داشته باشید در این مرحله از هم زدن محتویات جازوه بپرهیزید زیرا باعث مخلوط شدن رسوبات و تند شدن طعم قهوه میشود.
افزودن دیدگاه