در این کلیپ کوتاه روش ساده ای برای برش نارگیل ارائه می شود.

نارگیل (نام علمی: Cocos nucifera) از اعضاء خانواده نخلیان (Arecaceae) است و تنها گونه‌ای است که در سرده (Cocos) طبقه‌بندی می‌گردد.

چگونه نارگیل را برش دهیم

 

نارگیل را روی یک سطح صاف و محکم قرار دهید. تخته آشپزخانه محکم، برای این منظور مناسب است.

“چشم” نرم نارگیل را بیابید. این نقاط به قدری نرم هستند که با استفاده از یک سیخ کباب فلزی یا یک پیچ گوشتی، سوراخ شوند. در غیر این صورت، برای ایجاد سوراخ از میخ و چکش استفاده کنید. این کار را فقط بر یک سطح غیر لغزنده انجام دهید. تنها یکی از چشم ها نرم بوده و به راحتی سوراخ می شود. این چشم را باید سوراخ کرد. و در آخر آن را در یک کاسه بریزید.

آموزش خارج کردن آب نارگیل

  • زدن آن به یک جای سفت: نارگیل را محکم در دست خود نگه داشته و از روی خط وسط بر یک لبه سخت و محکم بکوبید. گوشه یک آجر بزرگ یا سنگ یا لبه یک پله بتنی (پاسیو، کناره جدول خیابان، پلکان بتنی) به این منظور بهترین نتیجه را خواهند داشت.
  • نارگیل را در فر با دمای ۹۳ درجه سانتی گراد /۲۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. به مدت ۱۵ دقیقه، نارگیل را بپزید و یا اینکه برای مدتی آن را در فریزر قرار دهید. این کار باعث جدا شدن گوشت، از پوسته چوبی خواهد شد. سپس آن را در یک دست و چکش را در دست دیگر نگه داشته، آن را حول استوای فرضی چرخانده و ضربه بزنید.
  • نارگیل را در فر بپزید. پس از شکستن ، آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد ۳۵۰ درجه فارنهایت تقریباً به مدت ۱۵ دقیقه بپزید، در این صورت، گوشت نسبتاً راحت باید از پوست جدا شود. بدیهی است که در صورت استفاده از روش پخت قبل از شکستن، نیازی به استفاده از این روش وجود ندارد چراکه گوشت به راحتی از پوست جدا می شود.
  • از یک چاقوی کند یا قاشق استفاده کنید. در صورت خرد شدن پوسته به قطعات کوچک، این کار ساده تر خواهد بود. از یک چاقوی کند یا قاشق برای جدا کردن گوشت استفاده کنید. گوشت نارگیل را به طور کامل از پوسته چوبی بریده و سپس گوشت را در قطعه های کوچک جدا می کنیم. گاهی اوقات به ترتیب، زدن قاشق زیر گوشت آن و بلند کردن آن ممکن است.
1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *