راتاتویی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که با بادمجان تهیه می شود. اصالت این غذای گیاهی و بسیار خوشمزه متعلق به کشور فرانسه می باشد. جالبت است بدانید این غذا از نظر طعم و مزه شباهت زیادی به یتیمچه  ما ایرانی ها دارد.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۳ نفر راتاتویی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری راتاتویی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

 

مواد لازم برای ۳ نفر

  • پیاز  ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • بادمجان ۳ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • گوجه فرنگی  ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • روغن زیتون به اندازه کافی
  • پودر آویشن  ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه  به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه راتاتویی

ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت مربع های بزرگ خرد می کنیم و کنار می گذاریم.بعد سیر را پوست می گیریم و می شوییم و پیاز را نیز پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم

و سیر را نیز همراه آن خرد می کنیم سپس کمی روغن زیتون در یک تابه بزرگ می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود و پیاز و سیر را در روغن تفت می دهیم تا نرم و سبک شود و بعد فلفل دلمه ای را می شوییم

و به صورت مربع های کوچک برش می دهیم و داخل تابه می ریزیم و با پیاز و سیر تفت می دهیم تا فلفل ها نیز نرم شوند و بعد مواد داخل تابه را در بشقابی می ریزیم و تابه را مجددا روی حرارت می گذاریم و کمی روغن زیتون کف تابه می ریزیم

و بادمجان ها را در تابه می ریزیم تا کمی سرخ شوند.گوجه فرنگی ها را می شوییم و به صورت مربع های درشت خرد می کنیم و به بادمجان اضافه می کنیم و مخلوط پیازو سیر و فلفل دلمه ای را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم

و خوب تفت می دهیم و مواد را زیر و رو می کنیم و پودر آویشن را روی مواد می پاشیم و کمی مک و فلفل نیز روی مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم تا طعم ادویه ها به خورد مواد برود. در تابه ای کوچک کمی روغن می ریزیم

و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود و بعد رب گوجه فرنگی را در روغن تفت می دهیم تا رنگ روغن کاملا قرمز شود و رب بوی خامی ندهید سپس رب را به مواد اضافه می کنیم و نصف لیوان آن روی مایه راتاتویی می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم

و حرارت را کم می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا مواد کاملا پخته شوند و آب موجود در تابه کاملا تبخیر شود.سپس از تبخیر آب مواد و پخت راتاتویی تخم مرغ ها را روی مواد می شکنیم و صبر می کنیم تا کاملا پخته شوند و در ظرف مورد نظر سرو کنید. نوش جان.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (1 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *