نحوه تمرین کرال سینه

چگونه کرال سینه شنا کنیم

نفس‌گیری
کرال سینه یکی از انواع شنا است که حرکاتی کاملاً تعریف شده و مشخص دارد. شانه‌ها باید با آب در یک خط قرار بگیرند، و حرکت‌های دست‌ها و پاها باید با هم انجام شود. دست‌ها از سینه دور شده و به دور بدن می‌گردد و بعد دوباره به جای اولیه بازمی‌گردد (پاها مستقیم اند و بالا و پایین می‌روند). اگر با این حرکت یک ساعت شنا کنید، حدود ۷۵۰ کالری خواهید سوزاند.

واژهٔ کرال از فعل انگلیسی Crawl گرفته شده که به معنی خزیدن است. زیرا انسان به وسیلهٔ این شنا در آب می‌خزد و پیش می‌رود.

کرال سینه سریعترین روش شنا است و تقریباً همه شناگران در مسابقات شنای آزاد از آن استفاده می‌کنند.

چگونه کرال سینه شنا کنیم

چگونه کرال سینه شنا کنیم

حرکت دست کرال سینه عامل اصلی حرکت میباشند. حرکت کامل به صورت متناوب و پیوسته صورت میگیرد. دست در امتداد شانه وارد آب میشود.

در این وضعیت کمی از ناحیه آرنج خم میشود تا شیبی از ناحیه آرنج تا مچ ایجاد گردد. سر انگشتان در ابتدا و به دنبال آن مچ تا آرنج وارد آب شده تا منطقه شروع حرکت فرا رسد. این منطقه حدودا ۱۵ سانتی متر زیر آب است که به دنبال آن عملیات دست در زیر آب آغاز میشود.

در ادامه دست به صورت رو به عقب و رو به پایین حرکت میکند. در این حالت آرنج بالا است. زمانیکه دست و بازو هم تراز با شانه شدند حرکت از کشش به رانش تبدیل میگردد. در این حالت دست حرکت رانش خود را ادامه میدهد و این رانش تا منطقه رانها ادامه می یابد.

عمل بازگشت دست از روی آب باید به صورت پیوسته و روان انجام پذیرد. ابتدا دست و به دنبال آن آرنج از آب جدا میشود. آرنج صاف بوده و دست به صورت راحت و بر روی مسیری مستقیم به سمت جلو تا منطقه ورود حرکت میکند.

چگونه کرال سینه شنا کنیم

 

هماهنگی در شنای کرال سینه

  • زمانبندی حرکت دستها و پاها به صورت نرمال صورت میگیرد.
  • در صورت عمومی شنای کرال سینه به ازای هر دوره حرکت هر دست حرکت پا صورت میگیرد که سه تای آن مربوط به یک پا و سه تای دیگر مربوط به پای دیگر میباشد.
  • به محض اینکه یک دست حرکت کشش را آغاز میکند پای مخالف ضربه رو به پایین را آغاز میکند.

نکات مهم در شنای کرال سینه

  1.  در هنگام تنفس برای نفس گیری از دهان و برای خالی نمودن نفس از بینی استفاده نمایید.
  2.  حرکت پا باید در زیر آب صورت گیرد. پاها بسیار آرام در زیر آب حرکت میکنند و نقش آنها در نگهداشتن بدن در حالت افقی است. لذا در هنگام انجام تمرینات
  3. توجه نمایید که پاها در هنگام حرکت اصلا نباید صدا ایجاد نمایند.
    این شنا را با حرکت پاها آغاز نمایید.
  4.  در هنگام انجام حرکت دستها به نحوه حرکت شانه ها نیز توجه نمایید. چرخش شانه ها در هنگام حرکت دستها باید وجود داشته باشد. دستها باید تا ناحیه – نشیمنگاه به سمت عقب حرکت نمایند و بعد از آن از آب خارج شوند.
  5.  دست در زیر آب مانند پارو میباشد. لذا انگشتان دست در زیر دست باید به هم چسبیده باشند.
1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *