آموزش تهیه دسر تیرامیسو
مواد لازم برای تهیه دسر تیرامیسو :
- بیسکویت لیدی فینگر : یک بسته
- پنیر خامهای بدون نمک (ماسکار پونه) : یک بسته
- تخم مرغ : ۴ تا ۵ عدد
- خامه قنادی به صورت فرم گرفته : ۲ لیوان
- شکر : یک قاشق غذا خوری
- وانیل : یک قاشق چای خوری
- قهوه دم کرده غلیظ : یک لیوان
- پودرکاکائو یا پودر قند : به مقدار لازم
طرز تهیه دسر تیرامیسو :
- ابتدا سفیدهها را کاملا از زردهها جدا میکنیم و زردهها را به صورت بنماری روی حرارت قرار میدهیم تا مقداری پخته شود.
- در حالی که هنوز روی حرارت است وانیل و شکر را به زردهها اضافه میکنیم و تا زمانی که غلظت و رنگش به حدی رسید که کاملا کرمی شد و حالت چسبندگی پیدا کرد از روی حرارت برمیداریم و ماسکارپونه را به آن اضافه میکنیم.
- خامه قنادی را با همزن آن قدر میزنیم تا فرم بگیرد و حجم پیدا کند. سپس مخلوط ماسکارپونه و زرده را به خامه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
- بیسکوییتهای لیدی فینگر را آغشته به قهوه دم کرده میکنیم، چون ممکن است در هنگام خیس کردن، بیسکوییتها در قهوه به شدت نرم شوند و یا بشکنند، میتوانیم بعد از چیدن آن ها در ظرف مورد نظر، با استفاده از برس آنها را آغشته به قهوه کنیم تا نمناک شوند.
- پس از این مرحله کرم آماده شده را روی تمام سطح بیسکوییتها ریخته تا کاملا آن را پوشش دهد. سپس ردیف بعدی بیسکوییتهای آغشته به قهوه را می چینیم و باقی کرم را روی آن ریخته و پهن میکنیم.
- سپس ظرف را در یخچال به مدت حداقل ۱۰ ساعت میگذاریم تا سفت شود. در هنگام سرو میتوانیم از پودر کاکائو یا پودر قند برای تزیین استفاده کنیم.
- تیرامیسو جزو دسرهای مدرن می باشد. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 6 ساعت و 20 دقیقه تیرامیسو را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نکته های تهیه دسر تیرامیسو:
- به جای بیسکوییت لیدی فینگر میتوانید از بیسکوییت پتی پور استفاده کنید.
- همچنین به جای پنیر خامهای بدون نمک از خامه معمولی استفاده کنید.
- در تهیه تیرامیسو هیچ گاه عجله نکنید و مراحل را با دقت انجام دهید.
- برای تزیین دسر می توانید از شکلات و پسته و فندق نیز استفاده کنید.
افزودن دیدگاه