فرهنگ استفاده از عطر

یکی از مهم‌ترین اصول خوش‌تیپ بودن، خوش بو بودن است. به این دلیل عطرها و خوشبوکنندگان نقش مهمی در زندگی ما دارند. به عنوان مثال عطر تن شما جزئی از شخصیت شما است که تاسال‌ها در ذهن دوستان و اطرفیانتان باقی خواهد ‌ماند.

فرقی نمی کند که هدف تان از عطر زدن چیست. می‌خواهید دیگران را تحت تاثیر قرار دهید یا اعتماد به نفس تان را بالا ببرید شما باید فرهنگ استفاده از عطر را بدانید. چراکه وقتی شما در استفاده از رایحه‌های گوناگون زیاده‌روی می‌کنید، از نظر دیگران انسانی بی‌فکر یا خودخواه به‌نظر  می‌رسید. بوی شدید عطر و ادکلن (هر چقدر هم که خوشبو باشد) می‌تواند موجب سردرد یا اذیت شدن دیگران بشود.

بنابراین در این مقاله به آموزش فرهنگ استفاده از عطر و ادکلن می‌پردازیم.The culture of using perfume

  1. بسته به موقعیت، عطرتان را تغییر دهید

باتوجه به اینکه شما همه‌جا یک جور لباس نمی‌پوشید پس باید رایحه عطر خود را نیز باتوجه به مکانی که می‌روید تغییر دهید. برخی از مردم فقط از یک رایحه برای تمام مناسبت‌های خود استفاده می‌کنند. ممکن است عطر موردعلاقه شما واقعا خوشبو باشد، اما به‌خاطر داشته باشید که همیشه و در همه جا نمی‌توانید از آن استفاده کنید.

همچنین توجه داشته باشید که میزان استفاده از عطر در موقعیت‌ها و مناسبت‌های مختلف نیز متفاوت است. برای مثال استفاده از عطر و ادکلن و هرگونه خوشبوکننده در برخی ادارات به دلیل ایجاد اختلال در تمرکز ممنوع است.

  1. قوانین و فرهنگ استفاده از عطر خودتان را بیاموزید.

با کمی جستجو در اینترنت می‌توانید بهترین روش‌های استفاده از رایحه‌های خود را مطالعه کنید. همچنین برخی از  تولیدکنندگان عطر و ادکلن پشت جعبه عطر اطلاعاتی درمورد نحوه استفاده صحیح از آن رایحه را برای مخاطبان خود بیان کرده‌اند.

  1. زیاده‌روی نکنید.

توجه داشته باشید که شاید بوی عطرتان از نظر شما خوشایند باشد، اما زیاده‌روی در آن می‌تواند سبب سردرد یا حتی حالت تهوع در دیگران شود. همچنین از تمدید عطر و ادکلن خود پشت میز اداره یا محل کارتان خودداری کنید. بوی تند و ناگهانی عطر شما برای اطرافیان خوشایند نیست.

  1. متناسب با محل قرارتان عطر بزنید.

اگر به ملاقات یک بیمار در بیمارستان و یا خانه سالمندان می‌روید، توصیه می‌کنیم که اصلا عطر نزنید. چراکه ممکن است باعث مسمومیت تنفسی و یا  التهاباتی برای فرد بیمار بشوید. حتی اگر بیمار شما به عطریات حساسیت نداشته باشد، ممکن است در بیمارستان بیماران دیگری وجود داشته باشند که به عطریات در زمان بیماری واکنش نشان دهند.

همچنین اگر قصد دارید به مسجد، اداره، مصاحبه کاری و یا جلسه بروید بهتر است که به میزان خیلی کم از عطرهای ملایم استفاده نمایید.

در مقابل، اگر سر قرار عاشقانه، دیدار با دوستان صمیمی می‌روید و یا قرار است در یک مهمانی مهم شرکت کنید به اندازه کافی از عطر استفاده کنید.

  1. از عطرهای قدیمی و تاریخ مصرف گذشته استفاده نکنید.

اگر تغییراتی مثل تند و زننده شدن رایحه در عطرتان حس کردید بهتر است آن را دور بیندازید. عطرهای تاریخ مصرف گذشته علاوه براینکه بوی خوشایندی ندارند ممکن است بخاطر ترکیبات شیمیایی در ساختارش برای سلامتی نیز مضر باشد.

  1. به ترکیبات شیمیایی به‌کار رفته در عطر دقت کنید.

قبل از خریدن یک شیشه بزرگ عطر با تهیه کردن اشانتیون آن به تست آن ادکلن بپردازید. ممکن است ترکیبات شیمیایی استفاده شده در ساختار عطر موجب بروز انواع حساسیت‌ها در شما شود. همچنین توجه داشت باشید که عطرهای خود را از یک فروشگاه معتبر تهیه کنید.

  1. به فصل و زمان استفاده از عطر توجه داشته باشید

رایحه‌های گلی و مرکباتی و خنک در فصل زمستان جایگاهی ندارند اما انتخاب بسیار خوبی برای فصل های گرم سال هستند. در مقابل عطرهای تند و گرم در فصل‌های سر بسیار طرفدار دارند.

همچنین توصیه می‌شود برای شروع روز خود از عطرهای ملایم‌تر استفاده کنید. عطرهای تند و قوی برای شب‌ها انتخاب مناسب‌تری خواهند بود.

  1. جای درستی از بدن عطر بزنید.

اسپری کردن عطر بر روی نقاط نبض دار  و گرم‌تر بدن مانند مچ دست، پشت گوش، قفسه سینه یا پشت زانو باعث بالا رفتن میزان پخش بو عطرشما می‌شود. همچنین به‌خاطر داشته‌باشید که هیچ‌وقت عطر را روی پوست خود نمالید. اصطکاک عطر روی پوست به مولکول‌های عطر آسیب می‌زند و رایحه اصلی آن را تغییر می‌دهد.

جالب است بدانید که  تارهای مو می‌توانند عطر را به مدت طولانی درخود نگه‌دارند. برای جلوگیری از خشکی تارهای مو به دلیل الکل موجود در عطر بهتر است آن را روی یک براش اسپری کنید و بعد به موهای‌تان بزنید.

  1. عطر را روی لباس اسپری نکنید.

توجه داشته باشید که برخی از عطرها مخصوصا عطزهای غلیظ روغنی باعث به‌وجود آمدن لک روی لباس می‌شود. این لک‌ها تا زمان شسته شدن لباس شما باقی می‌ماند و ظاهر خوشایندی برای شما ایجاد نمی‌کند.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *