طرز تهیه شیر خرما

 

1- هسته خرما ها را جدا کنید. اگر مایل باشید میتوانید پوست آنها را هم جدا کنید.

2- خرمای آماده شده را به همراه شیر داخل ظرف مخلوط کن بریزید و بگذارید حداقل نیم ساعت بماند. به این ترتیب خرما حسابی نرم شده و شیر خرما شیرین تر خواهد شد.

3- بعد از این که خرما حسابی در شیر خیس خورد، کمی وانیل  اضافه کنید. پالس بزنید تا شیر و خرما به خوبی میکس شوند.

4- شیر خرما را داخل دو لیوان بریزید. برای سرو میتوانید چند عدد خرمای دیگر به هر لیوان اضافه کنید.

شیرینی نوشیدنی را بچشید. در صورت نیاز به شیر خرما عسل اضافه کنید.

 

 

نکته های کلیدی تهیه شیرخرما

– به جای شیر حیوانی میتونید از انواع شیر گیاهی استفاده کنید.

– در صورت تمایل میتونید کمی پودر نارگیل هم به شیر خرما اضافه کنید.

– با اضافه کردن مغزهایی مثل گردو و بادام شیر خرما مقوی تری خواهید داشت.

– در صورت استفاده از رطب نیازی نیست بگذارید در شیر بمونه. اما بهتره پوستش رو جدا کنید.

– میتونید نوشیدنی را قبل از سرو از صافی رد کنید.

– بعضی ها به شیر خرما موز هم اضافه میکنند. به نظر من بدون موز خوشمزه تر هست اما بسته به سلیقه میتونید یک عدد موز یخ زده هم اضافه کنید تا بیشتر حالت میلک شیک پیدا کنه.

– شیرخرما اسم نوعی دسر هم هست که در افغانستان، پاکستان و بخش هایی از هند برای عید فطر تهیه میشه. به این صورت که ورمیشل رو تفت میدن. بعد بهش شیر اضافه میکنن و میگذارن ورمیشل پخته بشه. در آخر هم شکر و خرما رو اضافه میکنن.

 

 

برای: 2 نفر

حاضر است در : دقیقه

 

 

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *