مواد لازم برای درست کردن همبرگر خانگی :
برای یک کیلو گوشت دنده
۷۰۰ گرم پیاز
صد گرم آرد سوخاری
یک تا دو عدد تخم مرغ
ادویه (نمک، فلفل یک قاشق مربا خوری، دارچین ، ادویه کاری)
طرز تهیه همبرگر خانگی
ادویه رو با آرد سوخاری مخلوط میکنیم.
بعد کم کم به گوشت اضافه میکنیم. ورز میدهیم تا به خرد گوشت برود.
پیاز رو چرخ میکنیم. آبش رو میگیریم و به گوشت اضافه میکنیم .
انقدر ورز میدهیم تا با گوشت ترکیب بشه .بعدش تخم مرغ بهش اضافه میکنیم و کلا رو گوشت پخش میکنیم و ورز میدهیم.
در آخر هم توپک هایی درست میکنیم و اونو لای نایلون میذاریم تخت میکنیم و بعد سرخ میکنیم اگر وا رفت یک تخم مرغ دیگه بهش اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم.
میتوانیم توپک های آماده شده را که داخل نایلون گذاشته ایم را هم فریز کنیم.
افزودن دیدگاه