قهوه دالگونا یکی از انواع نوشیدنی ها محبوب کشور هند است که به صورت گرم یا سرد سرو می شود.
مواد لازم برای قهوه دالگونا:
- قهوه فوری: ۲ قاشق غذاخوری (حتما باید از قهوه فوری استفاده کنید نه قهوه پودر شده)
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- آب داغ: ۲ قاشق غذاخوری
- شیر: ۱ فنجان
مرحله اول:
برای تهیه قهوه دالگونا به روش کافی شاپی در ابتدای کار پودر قهوه فوری را به همراه شکر و آب جوش درون یک کاسه مناسب ریخته، سپس با قاشق کمی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله دوم:
حالا مخلوط قهوه فوری را با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و خامه ای شود. در ادامه شیر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا گرم شود، سپس درون لیوان های سرومان می ریزیم.
مرحله سوم:
در این مرحله مابقی شیر را درون فرنچ پرس ریخته و هم می زنیم تا فوم شیر درست شود. حالا فوم شیر را با قاشق به آرامی روی شیر می ریزیم. حالا قهوه فرم داده شده را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره دلخواه می ریزیم.
مرحله چهارم:
در ادامه قهوه فرم داده شده را روی شیر پایپ می کنیم. سپس برای شکیل تر شدن قهوه ها مقداری پودر قهوه روی آنها می پاشیم. در صورت تمایل می توانید قهوه های دالگونا را به صورت سرد با تکه های یخ سرو کنید. نوش جان.
افزودن دیدگاه