چای هل از دم کردن دانه ها و یا غلاف هل در آب داغ تهیه می شود. این چای طعمی شبیه به سیب دارد و معمولاً با غذاهای شیرین سرو می شود.
مواد لازمبرای تهیه چای هل:
- آب ۲ فنجان
- هل ۴ عدد
- شیرین کننده (اختیاری)
روش تهیه دمنوش هل:
- آب را در یک کتری بجوشانید.
- هل را اضافه کنید و شعله را کم کنید.
- بگذارید برای ۵ تا ۸ دقیقه دم بکشد.
- با آگاو و یا شکر قهوه ای شیرین کنید و بنوشید.
روش تهیه:
- تمام ادویه ها را با هاون خوب بکوبید تا کاملاً تبدیل به پودر نرمی شوند. اگر هاون ندارید، تمام مواد را در کیسه ای بریزید و با یک چکش چوبی خوب بکوبید. شما می توانید از پودر شده این ادویه ها هم استفاده کنید.
- در ظرفی آب و شیر را بجوشانید. ادویه ها را اضافه کنید. هنگامی که دمای آب به ۲۱۲ درجه فارنهایت رسید، چای سیاه را اضافه کنید.
- شعله را کم کنید. روی ظرف در بگذارید و برای ۱۰ دقیقه دم کنید.
- از صافی بگذرانید تا مواد از آن جدا شوند.
- با شکر قهوه ای و یا شربت افرا چای را شیرین کنید. شما می توانید از شیرین کننده های دیگر مانند شکر نیز استفاده کنید. حال چای را بنوشید.
نکاتی در مورد دستور تهیه:
برای تهیه چای ماسالا باید از شیر استفاده نمود. استفاده از شیر کم چرب نمی تواند طعم ادویه ها را خارج نماید، پس بهتر است از شیر غلیظ و پرچرب استفاده شود.
هندیها از شیر پرچرب بوفالو استفاده می کنند. شما می توانید از شیر نارگیل، بادام و سویا نیز استفاده کنید.
این دستور تهیه برای چای سنتی ماسالا استفاده می شود، اما شما می توانید از ادویه های دیگر مانند رازیانه نیز در تهیه آن استفاده کنید.
همچنین میوانید برای خرید دمنوش هل نیوشا به سایت دکتر تغییر مراجعه کنید.
افزودن دیدگاه